Идва редът на Мара Михайлова, готвят улицата за ремонт

  • Предстои да сложат ограничителните пътни знаци и да започват работа

Нов живот

Това лято всички жители и гости на Кърджали виждат усилената работа по изкърпването на дупките и асфалтирането на някои много компроментирани участъци от улици в града. Явно кметът Ерол Мюмюн е амбициран да изпълни дадените обещания да се погрижи за лошото състояние на платната и тротоарите.

Вече на няколко места в града и в кварталите ремонтните дейности приключиха, започва работа на други. В Кърджали от години повечето улици чакат някой да им обърне внимание.

Дойде ред и „Мара Михайлова“, която е в окаяно състояние. Тя минава пред една от най-популярните институтуции в града – Дома на културата, както и пред две професионални гимназии. Пред училищата отдавна тротоарите са унищожени, пътното платно е осеяно с огромни дупки, които трудно се заоикалят и от най-опитните шофьори.

Табелите и пътните знаци, които ще органичават движението, вече са на няколко места на кръстовищата на „Мара Михайлова“ с други улици. Веднага щом строителите „кацнат“ на място, за да започнат ремонта, указателните табели ще бъдат поставени, където трябва.

Живущите в района чакат този момент от много време и с нетърпение поглеждат навън в очакване на старта.

Снимки: Ваня Иванова

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *