Турският изпълнител Челик и българската попфолк звезда Анелия ще закрият на 27 юли международната среща на момчилградчани

Нов живот

Един от най-популярните изпълнители на попмузиката в Турция Челик и попфолк звездата Анелия ще закрият 15-ата международна среща на момчилградчани „Момчилград винаги в сърцето ми“. Галаконцертът ще се състои на 27 юли /събота/ от 20 часа на градския стадион, на който се очаква да се стекат хиляди жители и гости на Момчилград и региона.

Челик има издадени повече от 20 албума с много песни, които се превърнаха в хитове. Челик ще се качи на сцената в Момчилград с оркестър от петима виртуозни музиканти.

„Скъпи момчилградчани и гости на града, очакваме Ви на 27 юли Момчилград, за да бъдем заедно на 15-ата поред Международна среща на момчилградчани „Момчилград винаги в сърцето ми“. Нека се забавляваме заедно и се потопим в магията на музиката!“, призова в специално видео послание Челик.

На сцената на градския стадион в Момчилград ще се качи и една от най-популярните попфолк певици в България – Анелия. За над 20-годишната й професионална творческа кариера Анелия е сред българските изпълнители, които са спечелили най-много и едни от най-престижните награди за музика у нас.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *