Спипаха четирима шофьори във Висока поляна, Пиявец, Момчилград и Крумовград, седнали зад волана след употреба на алкохол

Нов ЖИВОТ

Четирима водачи, управлявали след употреба на алкохол, са установени в хода на специализирана операция на територията на областта. 2,55 промила отчело техническото средство при тест на 53-годишен водач в село Висока поляна на 6 юли около 21 часа. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ.

На 6 юли в полунощ до село Пиявец полицейски служители от РУ-Момчилград извършили проверка на „Опел“, управляван от 42-годишен. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 2,25 промила. Отказана била кръвна проба за анализ.

1,66 промила е резултатът от проверка на 21-годишен водач около 3,30 часа на 7 юли в Момчилград. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ.

На 7 юли около 22,30 часа в Крумовград е бил проверен 40-годишен, който се придвижвал с „Фолксваген“. Тестът за алкохол отчел 1,30 промила. Взета е кръвна проба за химически анализ. Водачите са били задържани за срок до 24 часа в полицейските управления. Образувани са бързи производства.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *