Най-добрите мъже и девойки на Арда бокс тръгват за Плевен

  • От 3 до 7 юли там ще се проведе Държавният личен шампионат
  • Състезатели и треньори се радват на постоянна подкрепа от генералния спонсор на клуба инж. Кяшиф Кяшиф

Валентина ИВАНОВА

Най-добрите боксьори на България при мъжете и при девойките до 15 години се събират в Плевен. От 3 до 7 юли там ще се проведе Държавният личен шампионат.

„Арда бокс“ тръгва със силен състав и двете категории, като основният коз е участието на третия в Европа Ергюнал Сабри-Оги. Той ще участва в категория 51 кг.

Третият в Европа Ергюнал Сабри и спонсора на „Арда бокс“ инж. Кяшиф Кяшиф

Най-успешният кърджалийски боксьор в момента е на подготовка във високопланинска база в Испания, където са си дали среща националите на България, Гърция и на домакини при мъжете.

В Плевен ще се включи още един представител на “Арда бокс“ – Иван Станчев, който вече е печелил медали при младежите.

Милен Иванов цешампион при младежите, който наскоро стана вицешампион при младежите, ще се качи на ринга в коронната си дисциплина 71 кг.

Засега треньорът Стоян Узунов е планирал участие на четири девойки: Айлин Антонова – 57 кг, Хафизе Ерджан и Пънар Мехмед в категория 46 кг и Есма Хюсеинова – 60 кг и . Всички са добре подготвени и имат опит в републикански първенства, сподели наставникът.

Състзателите и треньорът изразяват своята благодарност към генералния спонсор на клуба инж. Кяшиф Кяшиф за постоянната подкрепа, която осигурява пълноценна подготовка на отборите.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *