„Здравей, ваканция!“ казаха и най-големите славейковци

104 грамоти за пълен отличен успех и издигане престижа на училището, както и 11 колективни награди, раздаде на днешното тържество послучай завършването на учебната година директорът на СУ „Петко Рачов Славейков“ Милко Багдасаров. На традиционно красиво украсената сцена гимназистите от Ученическия парламент подредиха наградите и грамотите, а водещите Рая и Мария обявиха старта, анонсирайки комбинацията от празнична програма, благотворителна продажба на лимонада и вкусна скара.

„Днес ще покажем лицето на шампионите. Аз заставам тук, за да ви пожелая едно прекрасно лято. Почивайте, забавлявайте се, отслабвайте и на 15 септември ви чакам всички тук, за да открием заедно новата шампионска година!“, с тези думи директорът Багдасаров откри тържеството.

Най-много пълни отличници имаше в седмите класове, но и по-големите не останаха по-назад. Общо 104 грамоти и награди получиха гимназистите на „Славейков“, включително за издигане престижа на училището. Спортните отбори, школа „ИстОрика“, клуб ЕКО УПКО и Ученическият парламент също получиха колективни сладки награди.

За доброто настроение на присъстващите помежду награждаванията се погрижи актьорският тандем седмокласници Виктор и Тихомир, двойката състезателки по спортна аеробика Нели и Никол, както и танцовият състав „Шампионска стъпка“ с ръководител Лора Колева.

Благотворителната лимонада събра приход от 320 лева, а с вкусната скара се нахраниха учители, ученици и малчугани, дошли да си поиграят в двора на гостоприемното училище.

Тържеството завърши с кръшни български хора.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *