Вальо Драганов е новият президент на Футболен клуб „Върбица“ /Бенковски/

Валери НЕДЯЛКОВ

Футболен клуб „Върбица“ /Бенковски/ извърши рокади в Управителния съвет. Президент на клуба стана Вальо Драганов. Освен с качествата му на терена като футболист до момента той беше познат и като член на Управителния съвет на ФК „Върбица“.

Досегашният президент на клуба Янко Башев се оттегля по собствено желание. Той не се разделя със спорта – ще бъде треньор във Волейболен клуб „Кирково 15“ и ще помага със своя опит на ФК „Върбица“. Управителният съвет му благодари за приноса му в развитието на футбола в Бенковски.

От клуба пожелават успех на новото ръководство, което е амбицирано за успехи и развитие на мъжкия отбор и детско-юношеската школа на клуба.

През сезон 2023/2024 г. „Върбица“ участва в областното първенство на Хасково, защото в област Кърджали няма първенство. В крайното класиране е на пето място от дванадесет отбора.

Изчакваме да разберем дали ще има областно първенство в Кърджали. Ако има ще се включим в него, ако няма ще продължим да играем в областното първенство в Хасково, каза Вальо Драганов.

Отборът ще започне подготовка на 10 юли в Бенковски. Той е единствен мъжки представителен отбор на община Кирково, затова както досега и за новото първенство ще разчита на финансовата подкрепа на община Кирково.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *