Местният парламент в Джебел ще заседава на 26 юни Взема решение за отдаване на имот за зарядна станция на електрически автомобили

Нов живот

Общинският съвет в Джебел ще проведе редовно заседание на 26 юни от 10.30 часа в заседателната зала на общината. В проекта за дневен ред са включени осем точки. Кметът Неджми Али ще внесе предложения за промяна на разчета на финансиране на капиталовите разходи за 2024 г. и за допълване на Програмата за придобиване, управление и разпореждане с имоти общинска собственост през 2024 г. Съветниците трябва да вземат решение за провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на общински терени за поставяне на преместваеми обекти – кафеавтомати/вендинг машини. Предвижда се да гласуват решение за отдаване под наем на части от имот публична общинска собственост за поставяне на зарядна станция за електрически превозни средства.

Председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали ще внесе предложение за гласуване в Общото събрание на съдружниците във „В и К“ ООД – Кърджали.

Част от точките са свързани с отдаването на имоти – общинска собственост под наем.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *