Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов: Задържаните инспектори са „петно“ върху доброто име на всички служители

Нов живот

„Служителите на НАП, задържани от полицията за подкуп, са сериозен удар по имиджа на институцията и по доброто име на 8000 колеги, работещи честно и добросъвестно в приходната агенция“. Това заяви изпълнителният директор на НАП Румен Спецов по повод ареста на двама инспектори в сектор „Проверки“ в Кърджали. Те бяха задържани за корупционно престъпление, като до момента от прокуратурата не са им повдигнали обвинения.

„Ще окажем пълно съдействие на МВР и прокуратурата за изясняване на случая. Спрямо служителите ще бъде наложена най-строгата санкция, предвидена в Закона за държавния служител, защото е недопустимо сред нас да има хора, които с действията си петнят труда и хвърлят сянка на съмнение върху честността и коректността на 8000 души, работещи в НАП“, заяви още Спецов. Той беше категоричен, че ръководството на приходната агенция е безкомпромисно към всяка проява на корупция, натиск и опит да се руши доверието на обществото в институцията.

Последвайте ни и във Facebook

2 Отговори

  1. Василев каза:

    А имена ?

  2. Гарабашеви каза:

    Има една стара никарагуанска поговорка, която гласи. Рибата се вмирисва от главата. Така че тоя началник дане ни мисли за глупаци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *