Празничният концерт за Курбан Байрам събра стотици на Арена Спартак Три часа публиката пя с любимите изпълнители, дошли по покана на кмета Ерол Мюмюн

Нов живот

Стотици аплодираха популярните турски изпълнители Ферда Яркън, Рейхан Караджа и Оркестър „Метин Йозюлкю“, които пяха на Арена „Спартак“, по покана на кмета на община Кърджали Ерол Мюмюн.

Изключително ми е драго да бъдем тази вечер тук, заедно. Да дадем старта на големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Да се помолим за прошка, да търсим смирение и да запазим добротата в сърцата ни.

С тези думи кметът на Кърджали приветства публиката.

Той предаде специалните пожелания на председателя на ДПС Делян Пеевски и на почетния председател на партията д-р Ахмед Доган за мир, здраве и благоденствие.

Продължаваме да утвърждаваме модела Кърджали. Независимо от етнос и религия, да живеем в мир и разбирателство. Нека Всевишния Ви закриля, каза Ерол Мюмюн.

Близо три часа публиката аплодира и пя заедно с любимите изпълнители.

Снимки: Фейсбук Община Кърджали

 

Последвайте ни и във Facebook

1 Отговор

  1. Мюмюн Е. каза:

    Много по добре щеше да е, ако концерта беше на площада. На арената седиш на 1 километър от изпълнителит и все едно гледаш видео на смартфона, даже не можеш да разпознаеш изпълнителите. Все пак не е предизборен митинг. Кой ли гений е сътворил тази арена, сигурно е проектиран за конни надбягвания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *