Кметът на Ардино поздрави тенисистите на  СКТМ „Юнак“ Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу за постигнатите успехи

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави за големите успехи на национални и международни турнири талантливите състезателки на СКТМ „Юнак“ Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу, както и техният треньор Бейхан Емин. В срещата участие взеха и зам.-кметовете на общината Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков.

„Ардино се гордее с вас, с вашите огромни постижения на национални и международни турнири. Пожелавам да продължавате да прославяте името на града и страната ни в цял свят. Сигурен съм, че ви очакват още много победи и нови успехи“, заяви Изет Шабан. Той пожела на двете състезателки на СКТМ „Юнак“ да станат и европейски шампиони.

Кметът Изет Шабан благодари и на треньора Бейхан Емин за всеотдайната работа, която показва. Той му връчи почетен плакет за изключителните постижения на СКТМ „Юнак“. От своя страна Бейхан Емин изказа искрената си благодарност към кмета Изет Шабан за подкрепата през годините за развитието на тениса на маса в община Ардино. „Успехите през годините са взаимни“, заяви Емин. Той съобщи, че Цветелина и Сиделя се подготвят за предстоящото европейско първенство по тенис на маса за жени и девойки до 19 години, което ще се проведе през месец юли в Швеция.

Припомняме, че Цветелина Георгиева стана шампион на България при жените за 2024 година и спечели вицешампионската балканска титла при девойките до 19 години. Другото острие на СКТМ „Юнак“ Сиделя

Мутлу спечели бронзови медали на Държавното индивидуално първенство по тенис на маса за жени и на Балканиадата до 19 години на двойки заедно със съотборничката си Цветелина Георгиева.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *