6-годишно дете пострада на пешеходна пътека, блъсна го 18-годишен водач Четири са пътните произшествия вчера в областта с двама леко пострадали

Четири са пътните произшествия вчера в областта с двама леко пострадали. Малко след 16 часа в Кърджали 18-годишен водач на „Пежо“ блъснал 6-годишно дете на пешеходна пътека. Пострадалото момче е било откарано с екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали. След преглед детето е освободено за домашно лечение. Водачът не изчакал на място екип на Пътна полиция, установен е половин час по-късно. Тестовете за наркотици и алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Около 19,15 часа в Кърджали 19-годишна с „Пежо“ блъснала 69-годишен велосипедист. Пострадалият е бил прегледан в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и освободен. Тестът на водачката на леката кола за алкохол е с отрицателен резултат, а на велосипедиста пробата отчела 1,36 промила. Произшествието е обработено по административен ред с два акта по ЗДвП.

Около 12,30 часа в Кърджали 50-годишен с „Опел“ при излизане от земен път не пропуснал лек автомобил „Мерцедес“ и последвал удар. Тестът за алкохол на водача на опела е с отрицателен резултат, а на 21- годишния, управлявал мерцедеса – 1,04 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Произшествието е обработено по административен ред с актове по ЗДвП.

Около 10 часа на разклона за село Бял извор 32-годишен водач на „КИА“ предприел обратен завой и последвал сблъсък с автобус. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *