Общинският детски комплекс в Ардино откри изложба на картини, нарисувани с благотворителна цел Организатори са Южноцентрално държавно предприятие-Смолян и Държавно горско стопанство Ардино

Нов живот

В ЦПЛР-ОДК „Ардино” бе открита изложба на картини, нарисувани с благотворителна цел от децата към Школата по Изобразително изкуство към ЦПЛР-ОДК “Ардино”. Приветствие към присъстващите отправиха заместник-директорът на ЮЦДП инж. Асен Карабов и директорът на ДГС Ардино инж. Ертан Еминов.
След краткия музикален поздрав на квартет “Хармоника”, с ръководител Дамла Йорданова, инж. Карабов връчи грамотите на участниците в пленера на тема: „Красотата на моя роден край”. Той бе организиран от Южноцентрално държавно предприятие-Смолян и Държавно горско стопанство Ардино. Младите художници твориха сред природата на едно от знаковите места край Ардино -Дяволският мост.
За броени минути творбите на талантливите деца от Школата по Изобразително изкуство, с ръководител Мюзейен Делиюсеин, бяха разпродадени.
Набраните средства от продажбата на картините ще бъдат дарени за лечението на член от семейството на служител на ДГС Ардино.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *