Кърджали става утре домакин на женската сила Родопският град е първа спирка от турнето на Фондация Emprove в подкрепа на жени и развитието на тяхната лична увереност

Нов живот

Фондация Emprove пристига на 15 май, сряда, в  Кърджали с програмата “МОГА САМА” за серия от обучителни и вдъхновяващи срещи за скритите сили и умения, чрез които израстваме. Гостуването ще бъде на две части. В първата половина от деня ще има срещи със  специалисти, които имат интерес да подкрепят жени в израстването им и пътя към нов живот. От 18 часа в клуб „Бакарди“ 2, който се намира на бул. „България 47 Б), в търговски комплекс „Орфей“, ще се състои отворена среща за всички,  който желаят да отпразнуват женската сила, да се срещнат с изкуството на Emprove и да си поговорят в приятелска атмосфера с психолози, треньори и единствената по рода си общност на #ЖенитеSurvivors.

Каним на срещата всички жени,  които проявяват интерес, каза Кръстина Синапова – Калинова, собственик на Агенция KSK Luxury Events, която е един от организаторите  на събитието.

След години, в които фондацията трупа опит и експертиза по отношения силата на жените да бъдат по-уверени, независими и можещи в личното и кариерното си развитие, Emprove тръгва за първи път на турне под надслов “МОГА САМА”. В различни точки на България гражданите и местни специалисти – обучители, психолози и треньори – са добре дошли на събитията, в които екипът на фондацията ще споделя подхода си от изпробвани и доказани активности и упражнения.

Партньори на Фондация Emprove в Кърджали са Фондация Пулс, Клуб „Доверие“ и Агенция KSK Luxury Events.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *