Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този прекрасен курорт

Продължават неприятните изненади от БДЖ. От днес е преустановявано влаковото движение през гара Хисар, научи Plovdiv24.bg. Превозът вече се извършва само с автобуси – първо от Централна гара Пловдив до Филипово, после оттам до Калояново с влак и от Калояново до Хисар отново с автобус, пише Пловдив24.

От пресцентъра на БДЖ заявиха за читателите на медията ни, че причината за това е технологична, за да се осигури подвижен състав и че това е свързано е с ремонтите, които се извършват. Най-вероятно обаче това положение ще остане завинаги и едва ли ще бъде възстановено досегашното положение.

Решението предизвика разнопосочни реакции от хората:

– „Значи, който е бил министър на транспорта от 1989 досега, трябва да се съди и да влезе най-малко за 30 години в затвора“

– „Ще закрият действаща електрифицирана линия? Още повече,че Хисаря е туристическа дестинация и е хубаво да има такъв транспорт за туристите за разходка до Пловдив например“.

– „За голямо съжаление линията е абсолютно разхищение на ресурс. Скоростта е 30, което удължава времепътуването и е много дразнещо. Иначе обвръзките с Пловдив, Карлово и София са супер. Цените също. Но времето… Не се търпи“.

1 Отговор

  1. Нико каза:

    Само некадърниците от ГЕРБ могат да,допуснат това нещо.То и техните министри.трябва.веднага.да.бъдат пратени на топло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *