Айдън Осман посрещна с карамфил дамите в Община Черноочене Цветя получиха и кметиците на населените места от района, както и работещите дами в различни колективи

Исмет ИСМАИЛ

Кметът на Общината Черноочене Айдън Осман и служителите засвидетелстваха отново своето уважение към представителите на нежния пол в администрацията по случай 8-ми март – Международния ден на жената. Кметът посрещна дамите пред Информационния център и лично подари червен карамфил на всички общински служителки като  им пожела да са щастливи, обичани и ценени от мъжете. Той подчерта, че жените както са добри домакини и майки, така са се доказали и като добри ръководители и администратори през годините.

Пожеланията на Айдън Осман бяха посрещнати от дамите с благодарност и вяра, че техният професионализъм и упоритост в работата са ценени наред с тяхната всеотдайност, любов и загриженост към семейството.

Карамфили получиха и кметиците на населените места от района, както и работещите дами в различни колективи на територията на община Черноочене.

Празнично настроение кипеше и в училищата, и в детските градини на територията на общината. Децата отново изненадаха своите учителки и майки. Във всяка група пяха песни, участваха в сценки, рецитираха стихове, посветени на майката.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *