ДПС регистрира листата си, водач в Кърджали отново е Мустафа Карадайъ

Валери КОВАЧЕВ

Тази сутрин ДПС регистрира в Районната избирателна комисия в Кърджали кандидатската си листа за народни представители в Девети изборен район – Кърджалийски за предстоящите избори на 2 октомври. Отново водач на листата е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. На второ място е Мукаддес Налбант – заместник-председател на 45-тото, 46-то и 47-то Народното събрание. Трети е Байрам Байрам – народен представител в 46-то и 47-то Народно събрание, четвърта е Адлен Шевкед – народен представител в няколко Народни събрания от 2017 г. насам, пети е Павлин Кръстев – депутат в последните две Народни събрания. На шесто място е председателят на Общинския народен съвет в Кърджали инж. Юсеин Ахмед, на седмо –председателят на Общинския съвет в Джебел Сейфи Мехмедали. Следват Зюлфие Ибрямова – председател на женското дружество на ДПС в Ардино, Абидин Хаджимехмед – заместник-кмет на община Крумовград и Ферхад Ферхад – заместник-кмет на община Черноочене.

Ако ви прави впечатление – това е същата листа от миналогодишните последни избори за Народно събрание. Причината за това е високата оценка на Областния съвет на ДПС в Кърджали за нашите народни представители, в 46-то и 47-то Народно събрание, както и активната работа на всички кандидати по време на предходните избори. Това е основният мотив листата да ни се повтаря, каза председателят на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад.

Листата беше регистрирана от председателя на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад и заместник-председателя на Централния съвет на ДПС – кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис. Присъстваха кандидати за народни представители, кметове на общини, председатели на общински съвети на ДПС и партийни активисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *