3 катастрофи са станали в областта, шофьорите са на 18, 20 и 33 години

Нов живот

На 19 август около 23 часа в района на село Черноочене лек автомобил „Ауди“, управляван от 33-годишна, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил „Мерцедес“, който излязъл извън пътното платно и паднал в канавка. 33-годишната водачка на аудито била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил катастрофиралите автомобили и почистил пътното платно от стъкла и разлято гориво.

Около 16 часа на 19 август по пътя между селата Стремци и Рани лист 18-годишна с „Опел“ загубила контрол над управлението и се блъснала в скат. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

На 20 август около 5,30 часа на бул.““Христо Ботев“ в Кърджали 20-годишен с лек автомобил „Нисан“ загубил контрол над управлението, навлязъл в разделителна линия и се ударил в еластична ограда. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил катастрофиралата кола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *