Сто рокери с „Харли Дейвидсън“ бръмчат в Чепеларе

Близо 100 рокери с мотоциклети „Харли Дейвидсън“ пристигат в Чепеларе на събор, който е част от откриването на летния туристически сезон. Празникът „Лято 2020 – рестарт в планината“ се прави от управата на курортното градче заедно със Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в общината и е под егидата на Министерството на туризма.

Проявите започват в петък със спектакъл на Нешка Робева. На 11 юли Чепеларе е домакин на първо мото-шоу с клуб H.O.G. (Harley owners group). В него са заявили участие досега 90 мотористи, собственици на легендарната марка. Рокерите от София, Варна, Бургас, Велико Търново и Атина ще направят дефиле от Пампорово до Чепеларе и ще присъстват на празничен концерт на деца от Център за подкрепа и личностно развитие.

След това зрителите ще могат да разгледат легендарните машини, да се снимат с тях и да се забавляват с конкурси за най-красив, най-шумен мотор, най-красива дама моторист. Голямата награда са ски, произведени в „Амер спортс България“ – Чепеларе, която ще бъде разиграна на томбола. 16 късметлии от клуба ще спечелят безплатен уикенд за двама.

Клуб H.O.G. са приготвили за подарък ски екип Diel за късметлия от публиката. Мотоклубът дарява и средства за ремонт на дограмата на църквата „Успение на Пресвета Богородица“ в Чепеларе.

Празникът завършва с шампионска тренировка със звездата в сноуборда Радо Янков с всички желаещи деца в неделя.

Източник: marica.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *