/> Слънчева неделя в Кърджали | Нов живот

Слънчева неделя в Кърджали

Слънчева е днес прогнозата за времето в Кърджали. Последната неделя от тази година ще бъде много приятна за жителите на града на Арда. Температурите ще достигнат до 12-13 градуса. Идеално време за разходки за малки и големи.

Слънцето в средата на деня ще надделее над мъглите по поречието на Дунав и в Горнотракийската низина, които преди обяд ще се разсеят. След пладне ще бъде предимно слънчево. През нощта от северозапад ще се заоблачва, като облаците ще са от високия етаж. Ще духа слаб североизточен вятър.

Минималните температури ще бъдат от минус 2 до плюс 3 градуса. През по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.

Максималните показания на термометрите ще са от 8 до 13 градуса, в Северозападна България по-ниски: до 6, 7, а в югозападните райони и Предбалкана ще достигат 14,15 градуса.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

„Нов живот” не носи отговорност за мненията, изказани в сайта. Не се позволява публикуването на явна или скрита реклама. „Нов живот” си запазва правото да заличава коментари, които сметне за некоректни или ненужни. Ако имате въпроси, пишете на имейл адреса на редакцията novjivotreklama@gmail.com