/> ДПС засече "Център-свобода и достойнство" да агитира със SMS в деня за размисъл | Нов живот

ДПС засече “Център-свобода и достойнство” да агитира със SMS в деня за размисъл

          Областният изборен щаб на ДПС –Кърджали внесе жалби в РИК-Кърджали и ЦИК-София за нарушаване на Изборния кодекс от страна на коалиция  „Център- свобода и достойнство”, която извършва агитационна дейност в деня за размисъл.

На 11 май 2013 г.   на мобилния телефон  на областния лидер на ДПС Бахри Юмер и на телефоните на десетки активисти на ДПС от областта са получени SMS , подписани от Касим Дал.

Агитационният текст е разпратен чрез Интернет по обяд, твърдят в разпространеното от ДПС прессъобщение. От партията настояват РИК и ЦИК своевременно да   вземат мерки за  прекратяване на нарушенията и да се санкционират  нарушителите  на  Изборния кодекс.

Към жалбата е приложено копие  на полученото съобщение.

One Response to ДПС засече “Център-свобода и достойнство” да агитира със SMS в деня за размисъл

  1. гошо казва:

    ИНТЕРЕСНО КАК КАСИМ ДАЛ СЕ Е ПОДПИСВАЛ НА ТЕЗИ SMS.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

„Нов живот” не носи отговорност за мненията, изказани в сайта. Не се позволява публикуването на явна или скрита реклама. „Нов живот” си запазва правото да заличава коментари, които сметне за некоректни или ненужни. Ако имате въпроси, пишете на имейл адреса на редакцията novjivotreklama@gmail.com